Friday, April 2, 2010

What We Love Most

Me otsustasime teha blogi, jah me, Karolina ja Loore:D Me oleme sõbrad juba peaaegu 10 aastat ja käisime ka ühes klassis, aga nüüd kolis Karolina teise linna ja sellepärast on ka meil postitused enamasti eraldi. Ja nagu blogi nimigi ütleb siis postitused on kõigest sellest mida me armastame! Jaaaa meile meeldivad väga paljud asjad, nii et blogi tuleb väga huvitav:D Me mõtlesime, et me kirjutame sellistel teemadel nagu :

  • MOOD – näiteks, kuidas me riietume ja kuidas me asju kokkusobitame ja kõike muud huvitavat mis moe alla kuulub.

  • TOIT- üks asi mida me armastame teha, on süüa, nii et retsepte ja asju selle kohta ka.

  • MUUSIKA – me kuulame vist siiski erinevat muusikat ja arvatavasti tuleb paar postitust ka muusika valdkonnas, kuigi mitte kumbki meist ei laula ega mängi ühtegi instrumenti, aga siiski meile meeldib muusika.

  • FILMID & SAATED – postitused tuleks siis meie lemmik filmidest ja saadetest või vastupidi sellest, mis meile ei meeldi.

  • REISIMINE – olgugi kas või teise linna otsa minemine, aga kui on millest kirjutada ja pilte üles panna siis seda me ka teeme.

  • INTERNETI LEHEKÜLJED – tundub kahtlane? Aga ei ole, lihtsalt kirjeldame osasid lehekülgi, mis on meie meelest väga huvitavad ja mida nendes kohtades kõike teha saab.

  • ILU – enamasti teeb Loore siis küünemaalinguid, nii et see on väga põnev:D Enamasti ongi kõik sellest, kuna me ei ole mingid meigi gurud ja juuksed on meil mõlemal suhteliselt lühiksed, et ka huvitavaid soenguid me eriti ei tee, aga kes teab mida me välja võime mõelda:D

Loomulikult üks asi mida me teeme on videod ja kõik pole üldse mitte nende teemade kohta:D Need tulevad ka väga põnevad!! Aga kõik selgub täpsemalt juba siis kui kõik toimib:D Me ootame ka väga teie meile või kommmentaare nende teemade kohta ja selle kohta mis meeldib/ ei meeldi ja millest rääkida ja mida muuta. Igatahes kui on küsimusi siis meie ühine meiliadress on marafikiwawili@gmail.com. Hetkel on siis kõik:D varsti tulevad ka postitused. Üks asi mida me mõtlesime on see, et iga postituse lõpus küsime küsimuse millele ootame vastuseid, enamsti on küsimused rohekm arvamuse valdkonnast. Igatahes kas te eelistate pigem vaadata videosid või lugeda postitusi, või võiks blogis mõlemat olla?

Nii et vastake küsimusele ja näeme varsti!!

Loore & Karolina

1 comment:

Pia-Lotta said...

morst võiks mölemaid olla ,ehk ss nii postitusi kui ka vahest videosid . ja mai tea , need küsimused ma arvan et võivad olla aga ei pea .