Monday, April 2, 2012

Today is THE DAY!!

Tõstkem klaasid! Täna on see päev, mil on möödunud taas üks aastake ja sõbrad mul on au teatada, et loete juba parajas marakrati eas olevat blogi. Nimelt sai meie armastatud whatwelovemost.blogspot.com juba 3-AASTASEKS! Jeee, jippii-dubbi-dudu! Täna oleks just paras päev lugeda ja meenutada vanasid postitusi, naerda meie koomiliste juhtumiste üle jne jne jne... Ühesõnaga, on põhjust tähistada! Ja meie tahame ka teiega tähistada ning sellega seoses anname ära tasuta kingitusi! Praegu tasuks unustada ütlus: "Tasuta lõunaid ei ole olemas", kuna me tõesti jagame üllatusi. Nii ja see aasta on kõigil osalejatel võimalus võita dreamcatcheri kõrvarõngad(kes ei tea , mis need on, siis uuri natukene blogi arhiivija saa teada ;) ), kuid võidavad 2 tublit jagajat. Loosis osalemiseks pead tegema vaid paar klõpsu. Nimelt: 1) jaga meie blogi Facebookis, 2) kirjuta selle postituse alla kommentaaridesse jagatud ning üks meeldejäävamaid postitusi selle aasta aja jooksul ;) ja auhind võibki olla sinu ! Veel läheb loosi erinevate mustritega friendship braceletid, millest kirjutasin päris pikka aega tagasi (vb isegi enne suve, ihii :D)


With love,
K & L

P.S Loosimine toimub 2 nädala pärast :)

9 comments:

Kadri said...

Õnnitlused!:)

Unknown said...

jagatud, meeldivad postitused enda tehtud asjadest (kõrvarõngas, mis on ka nüüd auhinnaks).
kassmaarja9@hot.ee

PiiaP said...

Jagatud :)
Olen küll uus lugeja, aga absoluutselt naudin tervet blogi. Väga mõnus ja asjalik!
Edu ka edasiseks!
pokardipiia@hotmail.com

Kadi said...

Jagatud.
Olen uus jälgija, aga blogi läbi lapates jäi nii mõnigi asi silma ja väga mõnus blogi paistab olevat.

KadiEller@gmail.com

sannuly said...

Jagasin ära :) . Igatahes köige rohkem on mulle meeldinud Looore küünevideod ( neid vöiks rohkem tulla !!). Ja alati on lahe lugeda DIY'si ja kokkuvõtteid mingist üritusest ( nt oli see presidendi vastuvõtt ja siis oli välja toodud lemmikkleidid :) . Keep goin' !

Sandrasonets@gmail.com

Ly said...

Moo meelest on kõige armsamad need postitused kus on isetehtud asjadest juttu, sest need on põnevad. kõige rohkem meelde jäänud on vist aastavahetuse postitus, ülipalju naersin :D:D
tsaukitsauu.
liisa905@hot.ee

Ly said...

aa ,see jäi ütlemata ,et ma jagasin ikka ära ka selle värgi siin :D

Liis said...

Jagasin ka (FB Liis Lätting, aga seal vist näevad ainult mu sõbrad uuendusi ja oma blogisse- mesiliis.wordpress.com panen ka selle lingi üles :))

Avastasin nüüd paar minutit tagasi Eesti Blogijate FB kommuunist ja õõõõ, mis ma öelda oskan, järgnev tund on kindlasti sisustatud vanade postituste lugemisega.

Ja need dreamcatcheri-kõrvarõngad, NII ILUSAD! Sellega tekkiski küsimus, kas neid on võimalik niisama ka osta ja palju nad maksaksid sel juhul? :)

Kõike head,
Liis

Loore said...

Buduaaris müüs keegi kunagi 10 euriga,aga kui on soovi siis ma teen 5euriga+postikulu!