Friday, May 25, 2012

Nothing more beautiful than the way...

Päris igavaks on kodus kiskunud juba. Ütleks,et pole mitte midagi tarka vahepeal teinud. No kui võistlused välja arvata. Kolm medalit taas juures :D. 
 No näiteks täna oli seis nii lootusetu, et tegin õues võililledest (jah loed õigesti VÕILILLEDEST) pilte.Niiet siit üleskutse, kui keegi samamoodi oma tegevusetust piinab,siis võtke ühendust!
 Kui veits eurovisioonist rääkida,siis sellest olen juba õnneks välja kasvanud, nt eelmise aasta omast teadsin täpselt nii palju, kes Eestit esindas, siiani ei tea täpselt, kuidas see 2011 aasta võidulugu kõlas. Ausalt õeldes pidi ikka nigel viisijupike olema küll, sest kui see "Fairytale" or what ever it was oli, siis seda lasti hommikust õhtuni ja vahepeal lisaks 100x. Enivei,kuna mu igavus on mind tapnud,siis enda üllatuseks leidsin end eile teleri eest seda üritust kaemas. Siiani on mulle meeldinud Saksamaa laul (mida kuuleb tegelikult alles laupäeval) ja Taani oli ka siuke teistsugune,muidu on ikka mingi üldine mass ja mõned totaalsed ämbrid. Ott tubli poiss sai ka edasi, lõpus kadus juba lootus. Aga eks see rootsi laul üks favoriititest ole, aga suht kahju kui Rootsi võidaks,sest siis on järgmine aasta eestlastel nii igav,saavad ainult Rootsi sõita( hahah). Palju põnevam oleks mingid siuksed riigid, mida päris omapäi ei külasta või siis väga väga harva. Enivei see oli kõik minu arvamus, võidab see, kes kõige rohkem hääli saab, captain obvious ! Laupäevast showd ei näe,kuna sõbranna peab 20.dat sünnipäeva!


Ja muidugi ka võilliled:




No comments: