Sunday, January 29, 2012

Talv

Jõudsin ka täna lõpuks suuskadele.KG rada on ikka täiesti lame,kui ei ole korralikult määrituid suuski.Kord liiga libe,kord takerdub kinni. Ma olin nii vihane seal metsas,terve aja soigusin,aga no tõesti. Nii ei saa sõita kui kurvis üks jalg on teiset poole meetri võrra kõrgemal,sest klassikarada on ära vajunud.
 Ja nädalavahetus oli super.Reedel käisime Kaldedel soolakatel,kes on end parkinud kenasti kesklinna.Nende korter on mega,ülisuper mõnus. Väga ilus tõesti! Öösel oli mingi megakülm. Laupäeval sai sellist huumorit,et vähepole. Jalutasime mingi ühte kilomeetrit pool tundi,sest pidime end surnuks naerma.Rahvas arvas ka , et meitega pole kõik korras.Aga mingeid kümnekiloseid riidekotte on päris keeruline kahekesi tarida.Hhaha,fun!
 Eile õhtul toimub Eva sünna,kes sai ka lõpuks 18 !Võinoh teisipäeval saab tegelt. Pidu oli raju,maja oli nagu elulahe,läbi nelja korruse ja mingi superlaheda kujundusega. Oleks lapsepõlves sellises majas elanud ,oleks praegu vb veel rõõmsam inimene :D Sel peol sai ka superpulli.No nii südamest pole ammu naernud nagu terve see nädalavahetus. Kuidas kõlab näiteks see,kui keegi istub kogemata pappkastile,kus on omakorda peal praline kommikarp.See oli nii hea lihtsalt,järgmiseks istus üks tüdruk tordi sisse.No tõesti,mingi siiani naeran seda :D

No comments: