Friday, September 14, 2012

Elu viskas sidruni, teen sellest limonaadi

Sain paar päeva tagasi kätte oma UV lakid. Ühesõnaga on need sellised värvid, mis püsivad peal 3-6 nädalat,oleneb täiesti sellest kui kiiresti kellelgi küüned kasvavad. Minu jaoks oli uskumatu ka see, et kui pärast selle geeli maha sulatad, siis enda küüned on samakenad nagu enne. Tegin kohe endale katsetuse ära, aga nendega pole üldse samakerge kui tavalisete lakkidega. Alguse asi, ütlen ausalt , ei jäänud mul need kõige kenamad, samas endale on jube nigel neid teha, aga harjutamine teeb meistriks!
Ühesõnaga pakun nüüdsest seda teenust, esialgu on värvivalik nagu ta on,aga küll jõuab neid tulevikus juurde osta. Ega eriti ei põe ka, et värvivalikusse esialgu vaid 6 värvi kuulub,sest tegelikult on võimalusi ikka nii palju, saab kasutada ka sätendusi ja oma lahedaid pintsleid, mida eriti ennem kasutanud pole. Esialgu suurt raha kokku kühveldama ei hakka, peaasi et miinustesse ei jääks. Keda huvitab, siis hinnad jäävad ikka alla 20 euri. Täpsemalt küsi looremagus@gmail.com või küsi fb-s . Ootan huvilisi! P.S. kes ei ole huvitatud püsilakist, siis toimetan ka tavaliste lakkide ja maalingutega.







AA, selline küsimus ka,et kas keegi kangapoe aktiivne kasutaja tahaks vahetada ära mu kinkeaarte! Ise sealt hetkel midagi ostmas ei ole, kaardid kehtivad 2013 aprillini. Siis saaksin juurde osta uusi vägevaid UV lakke :D Kui keegi teab, kedagi kes nagunii on midagi sealt ostmas,siis äkki sooviks minuga diili teha! Võite jälle kirjutada ,helistada.

Ja järgmine kuu küüneteenuseid pakun kuni 7nda oktoobrini, sest pärast seda lähen mõneks ajaks Eestist ära, niiet ole kiire! Kuhu ja mida, sellest juba järgmistes postitustes!

Päikest!

No comments: