Thursday, March 17, 2011

The King´s Speech

Käisin eile õhtul Kariliniga kinos, kuna olit Yatsee(midagi taolist on:D) kolmapäev, siis pilet õhtusele seansile maksis 2.56. Alguses ma tahtsin minna vaatama Black Swani, aga kuna ma tegelikult olin seda näinud, siis otsustasin Kuninga Kõne kasuks ja Karilin tahtis seda ka väga näha.
Film kandideeris 7 kuldgloobusele ja sai vist lõpuks 4, igatahes see on supper film!!! Tegevus toimus väga lühikese aja jooksul ja tegelikult mingeid suuri sündmusi ka ei toimunud. Kuid kõik oli filmitud ja kirjutatud nii, et mitte korrakski ei hakanud igav.  Üks asi ,mis on veel pilku püüdev on üldine miljöö- riided, majad,mööbel, autod, kõnepruuk, lihtsalt kõik. Näitlejad olid ka  vapustavad, kõik tegid oma tööd suurepäraselt ja mitte millegi üle pole viriseda.  See on tõesti film mida vaadaks üle ja üle ja üle jne ja hea tunne tekkis ka pärast filmi vaatamist:) Kui keegi pole arusaanud, kui väga tasub seda filmi vaatama minna, siis nüüd loodetavasti sai aru:D Mõnus, rahulik laupäevase vihmase hommiku film koos kohviga.


Karolina
PS. Andke teada kuidas teile taolised postitused meeldivad, tegelt andke isegi teda millised postitused teile kõige rohkem üldse meeldivad:)

No comments: